Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 25 Ağustos 2017, Cuma 09:32 tarihinde eklendi. 3981 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“FİLE” hizmete açıldı

Perakende sektörünün firmalarından BİM’in farklı bir konseptle tüketiciye sunduğu yeni zinciri FİLE’nin Lüleburgaz’da ki ilk mağazası gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete açıldı.
“FİLE” hizmete açıldı

Lüleburgaz 8 Kasım Mahallesi, İstasyon Caddesi’nde hizmete açılan FİLE’ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

‘TÜRKİYE’DE 36. ŞUBEMİZİ LÜLEBURGAZ’DA AÇTIK’

FİLE Genel Müdürü Haluk Dortluoğlu  yaptığı açıklamada, Lüleburgaz Şubesi ile birlikte Türkiye genelinde FİLE’nin 36 şubeye ulaştığını söyledi.

Lüleburgaz halkına en iyi şekilde hizmet verecekleri için mutlu olduklarını belirten DortluoğluFİLE mağazalarında Eski mahalle ortamlarında olan konseptleri oluşturduk. 3 tane özel markamız var. Gıdada “harras” kişisel bakımda daycare, ev temizliğinde de actisoft  ürünlerinde iddialıyız. Tüketicilerin gıda, kişisel bakım ve genel temizlik ihtiyaçlarını, iyi veya en iyi kalitede ve yüksek standartlarda üretilmiş ürünlerle, sürekli düşük fiyatlardan karşılamak hedefleniyor. Özel ve sıcak bir tasarımı olan bu mağazalarda tüketici kendi mahallesindeki çarşıda alışveriş yapıyormuş gibi rahat bir ortamda ihtiyaçlarını karşılıyor, dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek