Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 30 Temmuz 2019, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 7066 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İsmail Yurdatapan istifa etmelidir

Lüleburgaz Belediyesi tarafından gerçekleştirilen işe alımlarda bir mevcut CHP’li Belediye Meclis Üyesi Avukat İsmail Yurdapan’ın oğlunun işe alınması Lüleburgaz’da CHP içinde büyük bir tepki ile karşılanmıştı.
İsmail Yurdatapan istifa etmelidir  

CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu’nun istifa etmesinde de Lüleburgaz Belediyesi’nde gerçekleştirilen bu torpilin önemli bir paya sahip olduğu konuşulmuştu.

 

Ardından CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu’nun Afyon’da Belediye Başkanları ile yaptığı toplantıda hiçbir belediye başkanının ayrımcılık ve torpil yapmaması gerektiğini vurgulaması bu rahatsızlığı zirveye çıkarmıştı.

 

CHP’nin parti içerisinde rahatsızlık yaratan bu torpilin CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri arasında da büyük rahatsızlık yarattığı iddia edildi.

 

2014 yılında yapılan yerel seçimlerde MHP’den Belediye Başkan adayı olan ve aldığı 19 bin 249 oyla MHP’nin oylarını bir önceki yerel seçimlere göre yüzde 566 arttıran Murat Mahir Altan’da işe alımlarda yaşanan bu süreci yorumladı.

 

Murat Mahir Altan; “CHP halkın kendisine inanmasını istiyorsa önce kendine samimi olmalı. Başkası yapınca tü kaka, kendi yapınca güzel iş olmaz. Aynı olayı  AK Parti ve MHP’li Belediyeler yapsaydı CHP kıyameti koparacaktı. Şimdi kendi belediyesinde yapıldı. CHP, bu torpili hoş karşılarsa halka karşı inandırıcılığını kaybeder. Bu nedenle oğlunu işe aldıran CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Avukat İsmail Yurdatapan istifa etmelidir. CHP üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri de İsmail Yurdatapan’ın istifasını istemelidir.” Dedi.

 

Buğra KAYA 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek