Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 23 Ocak 2013, Çarşamba 09:45 tarihinde eklendi. 5150 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İzabella Pizza Lüleburgaz Şubesi açıldı

Trakya’nın lezzet durağı İzabella Pizza’nın Lüleburgaz Şubesi, 22 Ocak Salı günü öğleden sonra saat 14:00’te yapılan görkemli bir törenle açıldı.
İzabella Pizza Lüleburgaz Şubesi açıldı
Açılışa Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kaymakam Cemalettin Yılmaz, Belediye Başkanı Emin Halebak, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziya Eser, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haluk Karakuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce, AK Parti İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden, İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gündüz, AK Parti eski İl Başkanı Hüsmen Terkin, İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Tuncay Akgöl, LİAD Başkanı Cengiz Konca, Lokantacılar Odası Başkanı Nihat Yaman, KİAD Başkanı Emre Yurdakul ve çok sayıda Lüleburgazlı vatandaş katıldı.
Vali Yaman yaptığı kısa konuşmada mekânın tüm Lüleburgaz halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Okunan duaların ardından Vali Yaman, Kaymakam Yılmaz, Belediye Başkanı Halebak, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir ve İşletme Sahibi Hakan Akbulut ile birlikte açılış kurdelesini kesip mekânı resmen açtılar.
Kırklareli ve Babaeski’den sonra üçüncü şubelerini Lüleburgaz’a açan İzabella Pizza’nın işletmecisi Hakan Akbulut “ Hayırlısı ile Lüleburgaz Şubemizin açılışını da gerçekleştirdik, mutluyuz. Lüleburgaz halkına en iyi hizmeti sunmak için çalışacağız” dedi.
Açılış sonrası protokol İzabella Pizza’da kendileri için hazırlanmış masada bir şeyler atıştırıp sohbet ettiler. Gökhan KAN
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek