Lüleburgaz Belediyesi’nde sürgün zamanı
AK Parti’den bakanlığa çıkarma
Leyla Keskinkaya hayatını kaybetti
 Babaeski’de bariyere çarpan otomobilin sürücüsü öldü
Bu haber 06 Şubat 2024, Salı 15:19 tarihinde eklendi. 2247 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SON DAKİKA… FLASH .. FLASH… FLASH.. CHP’DE OY YENİDEN SAYILACAK…..

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın İl Genel Meclis Üyesi adaylarını belirlemek için 21 Ocak 2024 Pazar günü yaptığı ÖGÜT DENETİMİNDE ÜYE BAZINDA ÖN SEÇİM ile Belediye Meclis Üyesi Adaylarını belirlemek için 3 ŞUBAT 2024 Cumartesi günü yaptığı ÖRGÜT DENETİMİNDE ÜYE BAZINDA ÖN SEÇİM ile ilgili OYLARIN YENİDEN sayılması kararı çıktı.
SON DAKİKA… FLASH .. FLASH…  FLASH..  CHP’DE OY YENİDEN SAYILACAK…..  

CHP Lüleburgaz İlçe Sekreteri Halis Kocaoğlu, gazetemize yaptığı açıklamada; “Parti genel  merkezimizden OYLARIN yeniden sayılması kararı çıktı. 6 Şubat 2024 Salı günü saat 18.00’de Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde (LYKA) önce il genel meclis üyesi adaylığı seçimi oyları sayılamaya başlanacak.  Yarında Belediye Meclis Üyesi adaylığı oyları sayılacak. Sayımlar yapılmayan gerçek olmayan mühürlü oylar sayılmayacak” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek