Vali  Ekici, Fehime Aksu Bakım Salonu'nun açılışına katıldı...
Gaziler Günü için ön toplantı yapıldı
Bir ithal dilencimiz eksikti
Bir haftada 70 araç trafikten men edildi
Bu haber 13 Mart 2024, Çarşamba 09:33 tarihinde eklendi. 1854 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BİR NEFES HASTANESİ BULGARİSTAN’DA

Lüleburgaz Bir Nefes Hastanesi Ticaret Bakanlığı desteği ve Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) koordinasyonunda Trakya Sağlık Turizmini Geliştirme Derneği tarafından 5-8 Mart 2024 tarihlerinde Bulgaristan Sofya ve Filibe’de ikili iş görüşmeleri ve heyet ziyaretlerine katıldı.
BİR NEFES HASTANESİ BULGARİSTAN’DA  

Etkinlik, Sofya ve Filibe'de düzenlenecek B2B ve B2C görüşmeleriyle dernek üyesi sağlık tesisi ve aracı kuruluşların yeni iş bağlantıları kurmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.

Etkinliğe Trakya Sağlık Turizmini Geliştirme Derneği üyesi Lüleburgaz Bir Nefes Hastanesi, 13 sağlık tesisi ve aracı kuruluş katılım sağladı.

Trakya Sağlık Turizmini Geliştirme Derneği Başkanı Dr. Mustafa Dönmez Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehtap Aram, F. Nihan Çakan, Alper Atasoy, Selda Tekkılıç, Ticaret Bakanlığı Uzmanı Özgün Özenci Ve Trakya Kalkınma Ajansı Uzmanı Gamze Sarıca Etkinliğe Katılan Kurumları ziyaret ettiler.

Trakya Sağlık Turizmini Geliştirme Derneği, Trakya Kalkınma Ajansı koordinasyonunda, Trakya bölgesinde yer alan ve sağlık turizmi konusunda devlet desteklerinden yararlanmak isteyen hastaneler, bu alanda faaliyet gösteren turizm firmaları ve aracı kuruluşların katılımıyla 2020 yılında kuruldu.

Dernek, Trakya bölgesinde sağlık turizminin geliştirilmesi amacıyla sağlık tesisi, turizm acentesi, tur operatörleri ve otel gibi kurum ve kuruluşların iş birliği halinde hareket etmesini ve rakip destinasyonlara karşı rekabette avantajlı hale gelmesini, sağlık turizmi alanında bölgenin sahip olduğu imkânları ve potansiyeli araştırma ve geliştirmeyi, hedef pazarlara yönelik yurtdışı ve yurtiçi tanıtım faaliyetleri gerçekleştirmeyi ve bölgede sunulan sağlık hizmetinin kalitesini arttırmayı amaçlıyor.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek