Kral Tanju Çolak, Özel sporcular için Lüleburgaz’da Özel Sporcular LYFA’da buluşacak

Özel Sporcular Spor Federasyonu’nca organize edilen Down Sendromlular Masa Tenisi Milli Takım seçme Kampı 10-19 Ağustos 2015 tarihleri arasında Lüleburgaz’da gerçekleştirilecek.
Kral Tanju Çolak, Özel sporcular için Lüleburgaz’da  Özel Sporcular LYFA’da buluşacak

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Soner Polat, Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Tarım Ürünleri Lisanslı Depolama A.Ş. ve Doğa Koleji’nin katkılarıyla Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi Spor Salonu’nda başlayacak seçmelerin bugün saat 11:00’de yapılacak açılış töreni ile başlayacağını belirtti.

Açılışa ise AK Parti Kırklareli Milletvekili Hamdi Irmak, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya,  Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Özel Sporcular Spor Federasyon Başkanı Birol Aydın ve birçok belde belediye başkanı ile Lüleburgazlı vatandaşların katılması bekleniyor.

Kral Lüleburgaz’da

Avrupa Gol Kralı ve eski Milli Futbolcu Tanju Çolak da Özel Sporculara destek vermek üzere Lüleburgaz’a gelecek. LYFA’da yapılacak açılışa katılacak.

 

 

Gökhan KAN

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:17 tarihinde yazdırılmıştır.