Lüleburgaz’ın gururu oldular

Lüleburgazspor’un eski futbolcusu Ceyhun Elmas ve eski teknik direktörü Seyfullah Konyalı’nın takımı Kastamonuspor 1966, Ziraat Türkiye Kupası maçında Kasımpaşa’yı penaltı atışları sonucu 10-9 eleyerek gruplara kaldı.
Lüleburgaz’ın gururu oldular

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmaları sona erdi. Kırklarelispor’un Şanlıurfaspor’a 1-0 yenilerek elendiği maçlarda, en büyük sürprize Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa’yı elemeyi başararak tarihi bir başarıya imza atan 3.Lig temsilcisi Kastamonuspor 1966 takımı imza attı.

Ceyhun Elmas ve Seyfullah Konyalı gibi Lüleburgazlıların da yakından tanıdığı isimlerin yer aldığı Kastamonuspor 1966, yoğun kar yağışı altında oynanan mücadelede Kasımpaşa’yı penaltı atışları sonucu 10-9 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kaldı.

Normal süresi 2-2 biten maçın ardından, uzatma dakikalarında da 3-3’lük eşitlik bozulmazken, tur atlayan takımı penaltı atışları belirledi. Ceyhun Elmas maça ikinci yarıda dahil olurken, gösterdiği performans ile alkış topladı. Kastamonuspor’un son penaltıyı kullanan futbolcusu olan Ceyhun, topu ve kaleciyi ayrı köşeye gönderdi. Kasımpaşa’nın son penaltı vuruşunu kaçırması ile birlikte Kastamonuspor gruplara kalmayı başardı.

 

Uğur PİRPOR 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:21 tarihinde yazdırılmıştır.