CHP’de Özgür Kaya dönemi

CHP Lüleburgaz İlçe Kongresi 6 Aralık 2015 Pazar günü Lüleburgaz Esnaf Kefalet Kooperatifi Düğün Salonu’nda yapıldı.
CHP’de Özgür Kaya dönemi

Saat 10.00’da Hazirun Cetveline imzaların atılmaya başlamasıyla oy kullanacak olan 418 delege salona gelmeye başladı.

Saat 12.30’da açılışı yapılan kongrede Divan Başkanlığı’na CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Divan Başkan Yardımcılığı Av. Emrah Arslan, Divan Katipliği’ne de Av. Devrim Gündüz seçildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem programında devam edildi.

Sırası ile Mümin Putuş, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Ahmetbey eski Belediye Başkanı Recep Ayaz birer konuşma yaptıktan sonra sıra adayların kendisini tanıtmasına geldi.

Çekilen kura sonucunda ilk konuşmayı Özgür Kaya, ikinci konuşmayı Coşkun Şentürk, üçün konuşmayı da Alaaddin Güncer yaptı. Konuşmalarından ardından oylamaya geçildi.

418 delegenin 413 tanesinin oy kullandığı seçimde geçerli 413 oyun 169 tanesini alan ve seçime beyaz liste ile giren Özgür Kaya, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı seçildi.

Seçime yeşil liste ile giren Coşkun Şentürk 124 oyla ikinci, seçime mavi liste ile giren mevcut ilçe başkanı Alaaddin Güncer’de 120 oy alarak üçüncü oldu.

Aday tanıtımında yapıcı konuşması ile dikkat çeken Özgür Kaya, seçimden sonra salona gelen davulcuya da “Biz seçim kazandık, savaş kazanmadık. Buraya gelenlerin hepsi bizim partilimiz. O nedenle davul çalmak yanlış” deyince seçime katılan herkes tarafından alkışlandı.

Yapılan seçimin ardından CHP Lüleburgaz İlçe Yönetimi şöyle oluştu; CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, Yönetim Kurulu Asil Yöneler; Nurgün Arslan, Talat Aydın, İbrahim Berberoğlu, Serkan Mehmet Can,  Beste Dal, Bahadır Demiray, Şaban Demirbaş, Çiğdem Dikmen Uysal, Vasfiye Kantürer, Burhan Keskinoğlu,  Bülent Metin, Hanife Oral, Mustafa Kemal Özbek, Burcu Sabancılar, Koray Tokatlı, Yaşar Ali Tuğyan

Ertan BAYER

 

 

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:15 tarihinde yazdırılmıştır.