Targovishte Veteranlar yarın Lüleburgaz’da

Bulgaristan Targovishte (Eski Cuma) Veteran takımı, 12 Kasım 2015 Cumartesi günü yarın Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü’nün misafiri olarak Lüleburgaz’a gelecek ve saat 17.00’de LYFA’da dostluk maçı yapacak. Saat 19.30’da da misafirlerin konaklayacağı Ezgi Hotel’de akşam yemeğinde iki takım oyuncuları ve yöneticileri bir araya gelecekler.
 Targovishte Veteranlar yarın Lüleburgaz’da

 

Lüleburgaz Veteranlarının davetlisi olarak gelecek olan, Targovishte Veteran Futbol Takımı Bulgarisan Veteran Ligi’nde önümüzdeki günlerde Plovdiv Veteran takımı ile final maçına çıkacak.

 Daha önce de Lüleburgaz’da misafir olan Takımlara ev sahipliği yapan ve en iyi şekilde ağırlayan Lüleburgaz Ezgi Resort Otel sahibi Gürsel Korkusuz’a Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü Derneği Başkanı Soner Emek bir plaket taktim etti ;

 

Soner Emek yaptığı açıklamada; “Dernek olarak kurulduğumuz günden bugüne Türkiye’de ve Yurt dışında  farklı takımlarla çoğu kez bir araya geldik, Bu tür organizasyonlar sayesinde ülkeler arasında barış, dostluk ve kardeşlik gibi değerlerin arttığına ve kaynaşma fırsatı bulduğumuza inanıyoruz.. İlk defa karşılaşacağımız Targovishte Veteranları ile dostluklarımızın daha da ileriye taşınacağına inanıyorum. Nisan ayında bizde Targovishte’ye davet edildik. Lüleburgaz’daki futbol severleri Cumartesi günü saat 17:00 de maçımıza bekliyoruz. ” dedi.

 

 

Targovishte (Eski Cuma)’yı tanıyalım

 

Bulgaristan'ın kuzey doğusunda, Preslav Dağı'nın güney yamacına, Vrana Nehri kıyısına kurulmuştur. 

Razgrad'ın 36 kilometre güneyinde, Şumnu'nun 41 kilometre batısında bulunur.  2001 nüfus sayımında  137.689 kişi iken son sayımlarda verilen göç nedeniyle  43,667 kişiye düşmüş çoğunluğu Türk olan bir ildir.  

 

Haber Merkezi

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:26 tarihinde yazdırılmıştır.