Geleceğimiz için imza atın

Tekstil İşçileri Sendikası –TEKSİF Lüleburgaz İrtibat Bürosu hükümetin kıdem tazminatlarını yarıya indirecek olan iş yasası hazırlığına karşı geçtiğimiz Cuma günü İstanbul Caddesi’nde imza kampanyası başlattı.
Geleceğimiz için imza atın
Kongre Meydanı önünde saat 16.00’da başlayacak imza kampanyasına TEKSİF Sendikası Genel Eğitim ve Örgütlenme Sorumlusu Çetin Yelken’de katılarak destek verdi.
Cuma ve Cumartesi günler 500’ün üzerinde imza toplandı. TEKSİF Sendikası Lüleburgaz İrtibat Bürosu Sorumlusu Cengiz Atlı, “İmza kampanyamız Ramazan Bayramı’na kadar devam edecek. Her gün 16.00-19.00 saatleri arasında Kongre Meydanı’ndayız. Bu yasaya karşı çıkmak geleceğimize sahip çıkmak demektir. Geleceğine, çocuklarının geleceğine sahip çıkmak isteyen herkesi bu imza kampanyasına katılmaya davet ediyoruz.” Dedi.
TEKSİF Sendikası Genel Eğitim ve Örgütlenme uzmanı Çetin Yelken2de yaptığı açıklamada Lüleburgaz ve çevresinin işçilerin en fazla yaşadığı bölge olduğunu belirterek “ Kıdem tazminatı tüm çalışanları vuracak. Ama işçi sınıfının çok fazla olduğu Lüleburgaz bölgesi bu yasadan en fazla olumsuz etkilenen olacak. O nedenle bu imza kampanyasına Lüleburgaz ve Trakya’da daha fazla sahip çıkılmasını bekliyoruz” dedi.
Ertan BAYER
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:16 tarihinde yazdırılmıştır.