LÜSİAD eski günlerine dönüyor

Lüleburgaz Sanayici ve İşadamları Derneği (LÜSİAD) dernek binasında Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.
LÜSİAD eski günlerine dönüyor

Genel Kurul sonrasında dernek binasında gerçekleştirilen ilk toplantıda da görev dağılımı yapıldı. Yapılan görev dağılımı sonucunda dernek kurucu üyeleri yeniden yönetimi ele aldı.

Yeni yönetim şu şekilde oluşturuldu;

 

Görev dağılımı yapıldı

 

LÜSİAD Başkanı Ercan Daloğlu, Başkan Yardımcısı Ahmet Y. Sayar, Muhasip Rahmi Bayraktar, Yurt içi ve Yurtdışı iletişim ve prog. Armağan Ayyıldız, Kamu ve Dernekler Sorumlusu Şevket Muntaş, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Nihat Yaman, sekreter Emre Cin oldu.

LÜSİAD Basın Sözcüsü NihatYaman, dernek kurucu üyelerinin yeniden yönetimi ele aldıklarını ve LÜSİAD’ı yeniden aktif bir hale getirmek için çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Efsane LÜSİAD’ın yeniden harekete geçeceğini belirten Yaman “Lüleburgaz’daki iş adamlarının sosyal ve ekonomik yaşamlarına katkıda bulunabilmek, dayanışmasını sağlamak, güçlerini bir arada toplayıp bölge insanlarının faydasına olacak faaliyetlerde bulunmak en temel ilkesi olan LÜSİAD, yeniden hak ettiği şekilde toplum yaşamamızda yerini alacaktır. İş insanlarımızı yeniden dernek bünyesinde görmek en büyük amacımızdır” dedi.

 

 

Gökhan KAN 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:22 tarihinde yazdırılmıştır.