Yıldırımspor’un Yegane Hedefi Şampiyonluk

Yıldırımspor’un Başkanı Erdinç Kalaycıoğlu son günlerde Kulübü ile ilgili çıkan söylentilere tepki gösterdi. Futbolcularının emeğine yazık edildiğini söyleyen Kalaycıoğlu, “İnanıyorum ki Vizespor’u yenip şampiyon olacağız ve önümüzdeki sezon BAL Ligi’nde Lüleburgaz’ı iki takım temsil edecek, dedi.
Yıldırımspor’un Yegane Hedefi Şampiyonluk

Süper Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Yıldırımspor’un Başkanı Erdinç Kalaycıoğlu, Lüleburgaz halkından dedikodulara itibar etmemeleri yönünde ricada bulundu. Bu dedikoduların sosyal medya safsatası olduğunu ileri süren Kalaycıoğlu, Öyle şeyler duyuyorum ki inanmakta güçlük çekiyorum. Neymiş efendim Lüleburgazspor kümeye düşerse Süper Amatör Ligi’nden iki takım BAL Ligi’ne yükselecekmiş. Bunlar sosyal medyada prim yapma peşinde olan taşra zihniyetli insanların uydurduğu bir takım yalanlardır. Lüleburgaz’ın marka değeri için elimden geleni yaparken bunu düşünmem mantık dışıdır. Öte yandan bu benim takımıma hakarettir. Ben bu takımı ikinci olsun diye kurmadım. Sezon başından beri emeklerinin karşılığını alan futbolcularım ve antrenörüm bu işi buraya kadar getirdi. Vizespor’u yenip şampiyon olacak güçteyiz. İfadelerini kullandı.

Sözlerini “Bir üst lige çıkmak için Lüleburgazspor’un başarısızlığını istediğimi söyleyenler müfteridir’ diye sürdüren Kalaycıoğlu, Ben Lüleburgaz’a hizmet eden bir iş adamıyım. Bu şehirden kazandığımı bu şehre harcıyorum. Lüleburgazlı gençlere nasıl hizmet ederim, onlardan birkaçını daha kahvehanelere gitmek yerine spor sahalarına yönlendirebilirim diye hem zaman, hem paramı harcıyorum. Yıllardır atıl durumda olan Turgutbey futbol sahasına neler yaptığımı gidin görün. Futbolu çok seviyorum. Alt yapı kategorileri bir yana bu şehrin markasına fayda sağlamak için Yıldırımspor’a büyük bir hedef koyarak iyi bir takım oluşturdum. Ben küçük düşünen bir insan değilim. BAL Ligi ne kelime ben Lüleburgaz’ın çok daha üst liglerde birden fazla takımla temsil edilebileceğine inanıyorum. Ben bu kadar büyük hayaller kurarken bu yakışıksız ifadeler bana ve takımıma iftiradır. Yıldırımspor, Lüleburgaz’ın 25 yıllık kulübüdür. Burada oynayan tüm futbolcu kardeşlerim bu kentin çocuklarıdır. Sezon başından beri bazı kazalar yaşansa da şampiyonluk inancımı hiç yitirmediğini söyleyen Kalaycıoğlu, şampiyonluk uzun ve yorucu bir serüven. Bu maratonda puan kayıpları yaşadık ancak biz BAL Ligi’ne çıkmak istiyorsak ve bunun çaresi de Vizespor’u yenmekse o zaman Vizespor’u yeneceğiz. Tekrar ediyorum. Ne Lüleburgazspor’un ne bu kentteki bir başka kulübün başarısızlığını istemek bize yakışmaz. Bu iftiradır. BAL Ligi’nde iki takımla mücadele etme fikri beni şimdiden çok heyecanlandırıyor. Her takımın buraya iki kez deplasmana gelecek olması, rakiplerimizin karşılaşacağı zor durum, iki takımımızın birbirine destek olarak başarabilecekleri Lüleburgaz için ne kadar büyük bir şans. Bu ihtimal beni heyecanlandırıyor. Bütün futbolcularıma ve hocama güveniyorum. Lüleburgaz halkından da bu safsatalara inanmamalarını rica ediyor şampiyonluk maçımızda tüm şehirden destek bekliyorum, dedi.

 

Uğur PİRPOR 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:18 tarihinde yazdırılmıştır.