Düşme hattından kurtulamadılar

Lüleburgaz Belediye Vanspor deplasmanında 2-1 mağlup olarak kendini adeta ateşe attı.
Düşme hattından kurtulamadılar

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazpor Belediye Vanspor ile İstanbul Vefa Stadı’nda karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan ve 38’inci dakikada Selim’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçen yeşil-kırmızılı takım ilk yarının son dakikasında kalesinde gördüğü golle soyunma odasına 1-1 beraberlikle gitti.

İkinci yarıda sahaya galibiyet için çıkan yeşil-kırmızılı takım pek bir varlık gösteremedi. Ev sahibi ekip maçın 72’inci dakikasında Hüseyin’in ayağından bulduğu golle 2-1 öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra beraberlik golünü arayan temsilcimiz istediği golü bulamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Maçın ardından üzgün olduklarını belirten Teknik Direktör İsa Turan, “Bizim için zor bir maçtı. Buraya kazanmak için gelmiştik. Sahaya da iyi bir mücadele koyduk. Galibiyet golünü bulmamıza rağmen sahadan mağlup ayrıldık. Üzgünüz, ancak önümüzdeki maçlara bakacağız. Çok önemli maçlar oynayacağız. Bu maçları en iyi şekilde tamamlayarak ligde kalacağız” dedi. Ömer MUTLU

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:21 tarihinde yazdırılmıştır.