Belediye TP ile protokol imzaladı

Lüleburgaz Belediyesi ile TP Trakya Bölge Müdürlüğü arasında 14 Temmuz Perşembe günü işbirliği protokolü imzalandı.
Belediye TP ile protokol imzaladı

Enerji Bakanlığı’nın katkılarıyla Türkiye Petrolleri ve Lüleburgaz Belediyesi arasında gerçekleştirilen protokol Belediye Başkanı Emin Halebak ve TP Trakya Bölge Müdür Vekili M. Oğuzhan Öney tarafından imzalandı.

Protokol, Trakya Bölge Müdürlüğü faaliyet alanı içinde bulunan ve TP tarafından yoğun olarak kullanım sonucunda tahrip olan yolların ortaklık imkanları ile asfaltlama yapılamaması nedeniyle Lüleburgaz Belediyesinin katkılarıyla asfaltlanması ve tamir edilmesi işlerini kapsıyor.

İmzalanan protokol kapsamında Kocasinan İlköğretim Okulu bahçesi ile Lüleburgaz Anadolu Lisesi’nin bahçesinin asfaltlanma işleri yapılacak.

Bu işlerin yapılması için gerekli temel malzeme, mıcır temini ve serimi, sulanması, sıkıştırılması, asfalt malzemesinin serilmesi ve beton asfalt kaplama yapılması, bunun için gerekli araç ve gereç, makine ve ekipmanlar ile işçiliğin temin edilmesi Lüleburgaz Belediyesine ait olacak. Bu işlerin yapımı için belediyeye Türkiye Petrollerinin Yönetim Kurulu kararı gereğince 300 ton AC50/70 verilecek. Nakliye Lüleburgaz Belediyesine ait olacak.

 

 

Gökhan KAN 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:21 tarihinde yazdırılmıştır.