Celaliye’de acı bayram

Lüleburgaz’a bağlı Tatarköy yolu üzerinde dün sabah saat 09.15’te meydana gelen trafik kazasında Hakan Kuşçu ile Avni Şişko hayatını kaybetti. Kazanın hatalı solama yüzünden meydana geldiği öğrenildi.
Celaliye’de acı bayram
Lüleburgaz’da Ramazan Bayramı’nın son günü meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.
Tatarköy yolu üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada 39 LT 139 plakalı otomobil ile 39 M 1707 plakalı minibüs ile çarpıştı. Alınan bilgiye göre kazanın hatalı sollamadan dolayı meydana geldiği öğrenilirken, otomobil sürücüsü Hakan Kuşçu(25) ve minibüste yolcu olarak bulunan Avni Şişko olay yerinde hayatını kaybetti.
Çarpışmanın etkisiyle şarampole yuvarlanan minibüste şoför Ahmet Çavuş(61), Ahmet Karakaya(59), Mine Kayıkçı(22), Murat Eren(57) ve Yusuf Tuna(24) yaralı olarak olay yerine gelen ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 Hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Kuşçu’nun yanında bulunan arkadaşı Şeref Aslan’da kazadan ağır yaralı olarak kurtuldu. Aslan, olay yerine gelen ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne buradan da Trakya Üniversite’si Edirne Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.
Hayatını kaybeden Kuşçu ve Şişman’ın yakınları kazanın hemen ardından olay yerine geldi. Yakınlarının cansız bedenleriyle karşılaşan vatandaşlar sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Hakan Kuşçu ve Avni Şişko’nun Lüleburgaz’a bağlı Celaliye köyünde ikamet ettikleri öğrenildi.
Ömer MUTLU
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:22 tarihinde yazdırılmıştır.