Umut Hukuk Bürosu hizmete açıldı

Lüleburgaz’da hizmet verecek olan Umut Hukuk Bürosu, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan’ın da katıldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.
Umut Hukuk Bürosu hizmete açıldı

Lüleburgaz Yeni Mahalle İstanbul Caddesinde hizmet verecek hukuk bürosunun açılışı 9 Ekim Pazar günü saat 14.00’te gerçekleştirildi.

Emekli eski Şekerbank Müdürü Arif Kurt’un oğlu, Avukat Umut Kurt’un hizmet vereceği Avukatlık Bürosunun açılışı CHP Milletvekili Turabi Kayan ve Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş tarafından yapıldı.

Milletvekili Kayan açılış konuşmasında, “Her ne kadar ülkemizde hukuk ayaklar altına alınsa da, bu sevgili gençlerimizin ve hukukçu kesimimizin sayesinde biz yine hukuk’a güveniyoruz. Bu gençlerin hukuk konusunda ve geleceklerinde Türkiye’nin hukukuna damga vurmaları ve söz sahibi olmalarını istiyoruz. Şimdiden kutluyorum, hayırlı olsun.” dedi.

Avukat Umut Kurt kimdir?

Umut Kurt, Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2015 yılında mezun oldu.  Avukatlık stajını Av. Mesut Rıdvan Sarıoğlu’nun yanında tamamladı. Bir süre Av. Dilek Çakan’ın yanında çalıştıktan sonra avukatlık bürosu açıp Lüleburgazlı vatandaşlara hizmet vermeye karar verdi.

Umut Kurt “Lüleburgazlı vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vereceğime inanıyorum. Beni bu seviyeye getiren aileme, sonsuz teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Cüneyt Ünlüsoy

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:17 tarihinde yazdırılmıştır.