Bayraktar Hukuk Bürosu dualarla açıldı

Lüleburgaz’da hizmet verecek Bayraktar Hukuk Bürosu, dualar eşliğinde hizmete açıldı.
Bayraktar Hukuk Bürosu dualarla açıldı

Bayraktar Hukuk Bürosu, Lüleburgaz İstanbul Caddesinde 15 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da yapılan törenle Lüleburgazlı vatandaşların hizmetine başladı.

Harita Mühendisi Mehmet Bayraktar’ın oğlu, Avukat Hasan Basri Bayraktar’ın hizmet vereceği Hukuk Bürosunun açılışına Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, MHP İlçe Başkanı Akın Çetinbaş, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman ve çok sayıda davetli katıldı.

Milletvekili Minsolmaz, “Lüleburgazlı genç bir avukat kardeşimizin bürosunu açmak için bulunuyoruz. Ailesi, arkadaşları meslektaşları, komşuları ve değerli hocamız ile birlikte hem bir hayır duası ederek hem de bereket ederek bürosunu açacağız. Hasan Basri Kardeşim’in babası da benim meslektaşım. Büyükkarıştıran’dan Lüleburgaz’ın sevilen ailesi. İnşallah mesleğinde de başarılı olur. Güzel de bir aile kurar. Hukuk’un ve adaletin dünyada ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İnşallah hayırlı uğurlu olur, bol bereketli olur, hukuk ve adalet dağıtır” dedi. Ardından Sokollu Camii İmamı Ahmet Bostancı’nın okuduğu dualar eşliğinde kurdele kesildi.

Hasan Basri Bayraktar Kimdir?

1989 yılında Lüleburgaz’da doğdu. Lise’ye Lüleburgaz Anadolu Lisesinde okudu. Yakındoğu Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2014 yılında mezun oldu. Stajını İstanbul’da yaptıktan sonra İstanbul Baro’sunda çalıştı.

Avukat Hasan Basri Bayraktar, “Lüleburgazlı vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vereceğime inanıyorum. Beni bu seviyeye getiren aileme, sonsuz teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Cüneyt Ünlüsoy

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:17 tarihinde yazdırılmıştır.