LAL kahvaltı düzenledi

Lüleburgaz Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği yönetimi, düzenli olarak gerçekleştirdiği geleneksel dayanışma kahvaltısında, okul yöneticilerini, öğretmenlerini ve çok sayıda öğrenci velisini bir araya getirdi.
LAL kahvaltı düzenledi

T Cafe’de düzenlenen  dayanışma kahvaltısında tanışma fırsatı bulan, uzun sohbetler gerçekleştirip sıcak bir ortam oluşturan öğrenci velileri, okul aile birliğinin çalışmaları hakkında bilgi sahibi oldu.

Okul Müdürü  Arzu Becerenel “Tanışma ve Kaynaşma Kahvaltımıza hepiniz hoş geldiniz. Etkinliğimize katılarak bizlere büyük bir onur yaşattınız. Okul Aile Birliği başkanı Metin Büyükavcılar  başta olmak üzere yönetim kuruluna, idareci arkadaşlarıma ve tüm öğretmenlerime çocuklarımıza sağladıkları kaliteli eğitim için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Metin Büyükavcılar : "Okul aile birliğinin amacı okulda birlik ve beraberlik duygusunu geliştirmektir. Okul aile birliğinin velilerin arasında köprü kurduğunu, Bunun için belirli aralıklarla bir araya gelmenin  yararlı olduğunu, bu yılki ilk birlikteliklerinin bu kahvaltı aracılığı ile olduğunu, velilerimize onları yalnız bırakmadığı için ve göstermiş oldukları katılım için teşekkür ederim. Lüleburgaz Anadolu Lisesi ailesinin seçkin bir aile olduğunu biliyoruz. Bu okulda olmaktan gurur duyuyoruz, bu tür organizasyonların katılımının fazla olması okul aile birliğini sevindiriyor ” dedi.

Haber Merkezi

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:21 tarihinde yazdırılmıştır.