T Cafe’den işçilere destek

Lüleburgaz’da hizmet veren T –Cafe , sendikalarla işçileri destekleyen bir kampanya yaptı.
T Cafe’den işçilere destek

Lüleburgaz’da Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi’ne üye olan işçiler ile Kristal İş Sendikası  Trakya Şubesi’ne üye olan işçileri kapsayan kampanya kapsamında T –Cafe Restaurant’tan yararlanan işçiler yüzde 15 indirim kampanyasından yararlanacak.

Kampanyanın anlaşmasını  T Cafe adına Personel Müdürü Metin Korkmaz, Kristal İş Sendikası asına Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı  Ufuk Yaratan, Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkan Yardımcısı  Ümit Ormancı yaptı.

Kampanya hakkında bilgi veren  T –Cafe Müdürü Metin Kormaz; “Amacımız esnaf-işçi  dayanışması yaparak hem esnafın hem de işçinin sosyalleşmesine katkıda bulunmak. Anlaşmamız gereği  burada yeme –içme yapan sendikalarımızın üyeleri kasaya geldikleri zaman  Petrol İş Sendikası Üye Kimlik Kartı’nı ve ya Şişe Cam İşçi kimlik kartını gösterecekler.   Bu belgeleri gösterenler yüzde 15 indirimden faydalanacak.   Bu anlaşma T-Cafe’de geçerli olacak” dedi.

Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkan Yardımcısı  Ümit Ormancı ve Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ufuk Yaratan’da anlaşmadan dolayı T –Cafe’ye teşekkür ederek konu ile ilgili olarak üyelere mesaj atarak bilgilendireceklerini söylediler.

Haber Merkezi

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:21 tarihinde yazdırılmıştır.