Mavi Hotel’e büyük ilgi

KG Grup bünyesindeki Mavi Hotel, 03 Eylül Pazartesi günü Lüleburgaz halkının hizmetine açıldı.
Mavi Hotel’e büyük ilgi
Lüleburgaz’ın hissedilecek kaliteli ve seçkin bir mekânı olarak hizmete giren Mavi Hotel, Yeni Mahalle İstasyon Caddesi No:18 adresinde Lüleburgaz halkına hizmet verecek.
İç ve dış dekorasyonu ile de farklılık yaratan Mavi Hotel, adeta Lüleburgaz’ın Mavi Boncuğu oldu. Klimalı odaları, konukların rahatlığı düşünülerek en ince ayrıntısına kadar tüm gereksinimleri şık detaylarla düzenlenen, kentin tam merkezinde bulunan Mavi Hotel, alış veriş ve sosyal mekânlara yakınlığıyla da öne çıkıyor. Kısacası burada her şeyden uzakta rahat ve her şeye de bir o kadar yakınsınız.
Mavi Hotel, konuklarına zengin bir kahvaltı ile güne başlama imkânı sunarken, zevkle döşenmiş odalarda bir evde bulunabilecek her türlü konfor sunuluyor. 32 standart odanın bulunduğu Hotel’in tüm odalarında LCD televizyon ile uydu yayını, klima, telefon, duşakabin, saç kurutma makinesi, yangın alarmı, internet gibi hizmetlere sahip olacak müşterileri, her sabah 07:30-09:30 saatleri arasında zengin çeşitleriyle açık büfe kahvaltı bekliyor.
Firma sahibi Kazım Gürbüz,“ Mavi Hotel’de her şeyden uzak her yere yakın olursunuz. Kahvaltımızın tadını unutmayıp bir sonraki rezervasyonunuz için istekte bulunacaksınız” diyerek iddialı konuştu.
Kazım Gürbüz kimdir?
Ufak yaşlarda ticarete atılan Kazım Gürbüz, 1990 yılında halı ticareti ile uğraştı. Daha sonra kendini geliştirip 1996 yılına Mobilya ve Dekorasyon işinde kendisini gösterdi. Ticaretteki başarısını tecrübeleri ile birleştirerek 2003 yılında inşaat alanında faaliyete başladı. 2012 yılında ise yatırımlarına yenilerini ekleyerek Mavi Hotel’i açıp Lüleburgaz halkının hizmetine sundu. Yatırımlarının devam edeceğini belirten Gürbüz, tüm Lüleburgazlıları mekânını görmeye davet etti.
Gökhan KAN
 
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:18 tarihinde yazdırılmıştır.