Kuruyemişçilerde yılbaşı mesaisi

2016 yılının bitimine saatler gün kala Lüleburgaz’daki kuruyemişçilerde hareketlilik başladı.
Kuruyemişçilerde yılbaşı mesaisi

Lüleburgazlıların daha çok yeni yılı evinde geçirmeyi tercih etmesi nedeniyle, kuruyemişçilerdeki hareketlilik dana da arttı.

Yaklaşık 30 yıldan beri hizmet veren Paluza Kuruyemiş ve Dondurma Salonu Ortakları Sertan ve Serkan Paluza yaptıkları açıklamada; “Kuruyemiş ürünlerine iki yıldan beri zam yapmıyoruz.  En fazla tercih edilen lüx kokteyl ile birlikte Antep fıstığı, badem, fındık içi ve kaju” dediler.

 

Haber Merkezi  

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:16 tarihinde yazdırılmıştır.