“Şahin Spor Kulübü Fitness Center” hizmete açıldı

Lüleburgaz’da taekwondo, Boks, Kick Boks ve Muay Thai, jimnastik, step, aerobik, pilates gibi branşlarda faaliyetlerini sürdüren Şahin Spor Kulübü’nün spor merkezi açılış töreni gerçekleştirildi.
“Şahin Spor Kulübü Fitness Center” hizmete açıldı

6 Ocak Cuma günü, Kocasinan Mahallesi, Salhane Sokak’ta düzenlenen açılış törenine CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem, Lüleburgaz Öğretmenevi Müdürü Hayrettin Özsoy ve davetliler katıldı.

Şahin Spor Kulübü sahibi Ufuk Şahin yaptığı açıklamada, yeni açılan Fitness Center ile birlikte Lüleburgaz halkına en iyi hizmeti vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

Fitness Center’da antrenör Levent Karakaya eğitmenliğinde, vücut geliştirme, kilo verme, kilo alma, Body Building gibi çalışmaların yer alacağını belirten Şahin, açılışa katılan herkese teşekkür etti.

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan da açılışta yaptığı konuşmada, sporun sağlık için önemine değinerek, Lüleburgaz’da bu tür spor salonlarının insanları spor yapmaya teşvik ettiğini, her spor branşında sporculara destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek spor salonu gezildi.

 

Uğur PİRPOR

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:21 tarihinde yazdırılmıştır.