Kent Konseyi’nin Genel Kurul toplantısı 17 Ocak’ta

Lüleburgaz Kent Konseyi’nin her yıl Ocak ve Eylül aylarında gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı 17 Ocak tarihinde yapılacak.
Kent Konseyi’nin Genel Kurul toplantısı 17 Ocak’ta

Lüleburgaz Kent Konseyi Genel Sekreteri Meltem Siftahoğlu yaptığı açıklamada, Genel Kurul Toplantısının 17 Ocak günü, Lüleburgaz Necdet Tekin Salonu’nda saat 19:30’da yapılacağını söyledi.

Toplantı hakkında üyelere bilgilendirmelerde bulunan Siftahoğlu “ Lüleburgaz Kent Konseyi, 5393 Sayılı Belediyeler Kanunu’nun 76. Maddesi gereğince kurulmuş olup, kentteki bireylerin ve kent halkının demokratik katılım süreçlerine aktif katılımını hedeflemektedir. Bu noktada ilgili yönetmelikler ve Kent Konseyi Yönergesi gereği Kent Konseyi Yürütme Kurulu’nun çağrısıyla ilçemizdeki kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarından temsilcilerin katılımıyla her yılın Ocak ve Eylül aylarında Kent Konseyi Genel Kurulu Toplanmaktadır. İlgili mevzuat gereği üyesi bulunduğunuz Lüleburgaz Kent Konseyi Olağan genel Kurul toplantısı ; 17/01/2017 Saat:19.30’da Lüleburgaz Necdet Tekin Salonu’nda (Halk Eğitim Merkezi) aşağıdaki gündemle gerçekleşecektir. Katılımınız hususunda 13/01/2017 tarihine kadar Genel Sekreterliğimize bilgi vermek kaydıyla, tarafınızca belirlenecek bir temsilcinin toplantıya katılımı hususunda gereğini bilgilerinize sunarım, dedi.

 

Uğur PİRPOR 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:21 tarihinde yazdırılmıştır.