Uyuşturucu ile Mücadele İlçe Kurulu Toplandı

Lüleburgaz Kaymakamlığı Uyuşturucu ile Mücadele İlçe Kurulu 31 Ocak Salı günü Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Uyuşturucu ile Mücadele İlçe Kurulu Toplandı

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya’nın izinli olması nedeniyle yerine vekâlet eden Babaeski Kaymakam’ı Tarkan Keskin Başkanlığı'nda yapılan toplantı saat 11.00’de başladı.

Toplantıya kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.

Toplantıda 2016 yılında gerçekleştirilen uyuşturucu ile mücadele konusunda yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgilendirilmelerde bulunuldu. 2017 yılında alınacak önlemler hakkında bilgi verildi.

Lüleburgaz Kaymakam Vekili Tarkan Keskin, uyuşturucunun öğrenciler arasında yaygınlaşması konusuna dikkat çekerek uyuşturucu ile mücadelede en büyük görevin Milli Eğitim görevlilerine ve polis ekiplerine düştüğünü belirtti. Keskin, uyuşturucu ile mücadelede uyuşturucuyu kullanmaya yönelik özellikle kullanılmayan boş mekânlarda özel önlem alınması gerektiğini vurguladı.

İlçe Sağlık Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında okullarda öğrencilere anket yapılması önerisini sundu. Toplantı, konuyla alakalı katılımcıların alınması gereken önlemler hakkında görüş bildirmesinin ardından sona erdi.

 

Cüneyt Ünlüsoy

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:26 tarihinde yazdırılmıştır.