Babaeski Gökhan Türkmen’i sevdi

42.Babaeski Tarım Festivali konserleri kapsamında 07.09.2012 Cuma Akşamı Babaeski Gündüz Onat Festival alanında Büyük İnsan ve Susma şarkıları ile büyük çıkış yapan, Gökhan Türkmen sahne aldı. Gençlerin yeni sevgilisi olan ve Türk Pop Müziğinin yeni prensi olan Türkmen’in şarkıları da hep bir ağızdan söylendi.
Babaeski Gökhan Türkmen’i sevdi
Haber: Metin KARAKUŞ/Babaeski
 Yaklaşık iki buçuk saat sahnede kalan Gökhan Türkmen mükemmel performansı ile Babaeski’de gönülleri fethetti.
Kendi albümündeki tüm şarkılarının yanında Sezen Aksu’nun Adı Bende Saklı, MFÖ’nün Asabiyim Ben, Tarkan’ın Öp, Barış Manço’nun Domates Biber Patlıcan şarkılarını ve daha birçok popüler şarkıyı kendini özgü yorumlayan Türkmen’i yaklaşık 10.000 kişi konser bitene kadar izledi.
Konserde boyunca özellikle genç kızlar Gökhan Türkmen’e olan sevgililerini belirtmek için attıkları çığlıklar ile adeta Babaeski’yi inlettiler.
Gökhan Türkmen Babaeski’de böylesine güzel, böylesine cıvıl cıvıl bir kalabalığı görmekten dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, herkes burada olduğu sürece konserimiz devam edecektir diyerek Babaeski konserinden çok büyük keyif aldığını vurguladı.
 Konser sonunda Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı festival anısına Gökhan Türkmen’e Babaeski Halkı adına plaket takdim etti.
Başkan Hacı, plaketi takdim ederken festival alanını hınca hınç dolduran izleyicilere hitaben yaptığı açıklamada şunları söyledi.
“Sevgili Gökhan Türkmen’i Festivalimizde görmekten, ilçemizde misafir etmekten dolayı Babaeski olarak çok mutluyuz. Sanatçımız bizleri kırmayarak festivalimizde sahne aldı. Bizlere mükemmel, unutulmaz bir gece yaşattı. Saat 01.00’e geliyor ve festival alanımız sanki konser yeni başlıyormuşçasına dolu. Bu tablo bir sanatçı için en güzel duygudur. Sanatçımıza vermiş olduğum bu plaketi Festivalimizin asıl sahipleri siz Babaeski halkı adına takdim ediyorum. Bu plaket sıradan bir plaket değildir. Bu plaket Babaeski Halkı’nın ruhunu yansıtmaktadır, sanata ve sanatçıya her zaman sahip çıkan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ruhunu, Cumhuriyet’in ruhunu yansıtmaktadır. Babaeski Halkı Gökhan Türkmen’i bu güzel geceden dolayı asla unutmayacaktır.”.
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Ekim 2024, 09:33 tarihinde yazdırılmıştır.