Özgür Kaya “Makam için değil vatan için çalışıyoruz”

10 Mart Cuma Günü Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ‘neden hayır demeliyiz’ konulu bilgilendirme toplantıları kapsamında Eskitaşlı Köyünü ziyaret etti.
Özgür Kaya “Makam için değil vatan için çalışıyoruz”

Başkan Kaya burada yaptığı konuşmada şöyle konuştu;


“Bizi köy meydanında karşılayan, ülkemizin sonu ‘hayır’ olsun diye dua ediyoruz diyen ve kahveye sığmayıp şu anda dışarıda bizi dinleyen tüm Eskitaşlılara, başta Muhtarımız Selami Tezcan’a teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Daha sonra Ceylanköy’deki toplantıya yetişmek için Eskitaşlı’dan ayrılan Özgür Kaya saat 20:30’da Ceylanköy’e geldi. Ceylanköy’deki toplantı namazın bitmesi beklendiği için saat 21:00’de köy camisinden çıkanların da katılımı ile başladı.

Ceylanköy’de yaptığı konuşmada İlçe Başkanı Özgür Kaya;
“Şimdi futbol maçımızı seyretmek evimizde dinlemek varken köy köy geziyor, hane hane ziyaret ediyor ve ‘neden hayır’ dememiz gerektiğini anlatıyoruz. Ben ne Belediye Başkanı, ne de Milletvekili adayı olarak geldim. Makam için çalışmıyoruz, makam için anlatmıyoruz, bütün makamların üstünde olan bir makam var o da vatandır. Vatanımız bölünmesin, bayrağımız inmesin diye dolaşıyoruz. Bizleri böyle büyük kalabalık ve böyle bir coşku ile karşılayan tüm vatansever Ceylanköylülerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Uğur PİRPOR 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:23 tarihinde yazdırılmıştır.