“YGS Kalemleri” ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacak

Lüleburgaz Gençlik Merkezi, YGS'de dağıtılan kalem ve silgileri köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak üzere topladı.
“YGS Kalemleri” ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacak

Türkiye genelinde yaklaşık 2 milyon 265 bin 902 kişinin girdiği 2017 Yükseköğretime Geçiş Sınavında (YGS) dağıtılan kalem setleri ile yardım kampanyaları devam ediyor.  Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 81 ilde Gençlik Merkezleri aracılığıyla başlattığı “Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma” sloganıyla yola çıkan “Genç Dönüşüm Projesi” kapsamında Lüleburgaz Gençlik Merkezi,  kırtasiye setleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere toplandı.

Genç Dönüşüm Projesi sayesinde sınavdan çıkan gençler ile ihtiyaç sahibi çocuklar arasında köprü vazifesi gördüklerini söyleyen Gençlik Merkezi Müdürü Aslı Özçelik,  “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Genç Dönüşüm projesi kapsamında Gençlik Merkezleri tarafından gönüllülük esası ile yaptığı sınav seti toplama etkinliğimiz güzel geri dönüşlerle sonuçlandı. Gönüllü olarak bize destek veren Duyarlı gençlerimize teşekkür ediyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. İhtiyaç sahiplerine ulaştırılacak olan setlerle bir çocuğu sevindirmenin gururunu tüm gençlerimiz yaşamalı” dedi.

 

Uğur PİRPOR 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:26 tarihinde yazdırılmıştır.