Süper Amatörde derbi heyecanı

Lüleburgazspor, ligdeki en önemli sınavına çıkıyor. Lider konumda bulunan Babaeskispor’u sahasında ağırlayacak olan Lüleburgazspor karşılaşmayı kazanarak liderliğe oturmak istiyor.
Süper Amatörde derbi heyecanı

Kırklareli Süper Amatör Futbol Liginde 20.hafta maçında Lüleburgazspor sahasında Babaeskispor’u konuk edecek. Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda 19 Mart Pazar günü saat 14.00’da başlayacak karşılaşmada iki takımda 3 puan için savaşacak.

Bu sezon Lüleburgazspor Süper Amatör Ligde çıktığı 18 karşılaşmadan 14 galibiyet 4 beraberlik 1 yengi alarak 43 puanla lider Babaeskispor’un 1 puan gerisinde bulunuyor. Babaeskispor ise şuana kadar çıktığı 17 maçta 14 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Geçtiğimiz haftada oynanan olaylı karşılaşmada Babaeskispor sahasında Pınarhisarspor’a karşı ilk yenilgisini almış ve maçta çıkan olaylar nedeniyle 3 oyuncusu ceza almıştı. Babaeskispor’da cezalı Şahin, Aras ve Furkan Lüleburgazspor karşısında forma giyemeyecekler. Güvenlik sebebiyle Babaeskisporlu taraftarlar da maça alınmayacak.

Geçen sezon düştükleri Bölgesel Amatör Ligine tekrar yükselmek isteyen iki takımın mücadelesinde 3 puanı kazanan takım çok önemli bir avantaja sahip olmuş olacak.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:17 tarihinde yazdırılmıştır.