Başkan Halebak, Markalar konferansında konuşacak

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, 30 Mart 2017 tarihinde İstanbul Shangri la Hotel Bosphorus ev sahipliğinde, CEF Works tarafından düzenlenecek Yerelden Globale Markalar Konferansına konuşmacı olarak katılacak.
Başkan Halebak, Markalar konferansında konuşacak

“Yerelden Globale Büyüklerden Yol Haritası” teması ile yerli global oyuncuların KOBİ’lere ve Girişimcilere Dünya Markası, Liderler Ligi’nde olma yolunda izlemeleri gereken yol haritalarını, deneyimlerini ve tavsiyelerini paylaşarak, ihracata yönlendirmeleri sağlanacak.  Bu topraklarda doğup, Dünya’da ses getiren başarılı projelere imza atan kurum sektör temsilcileri, uluslararası markaların yönetiminde bulunan profesyonel yöneticilerin “Global Marka” olma görüş ve düşünceleri yer alacak.

Bu projenin sürdürülebilir ana hedef ayağında ise, zirvenin gerçekleşmesi sırasında, sektörlere göre global oyuncu olan marka ile aynı sektör KOBİ veya Girişimcilere Kıyaslama-Model olma konusunda iş birliğine gitmesi arzulanıyor. Ayrıca uluslararası kurumlarda üst düzey yöneticilerden yine benzer sektörlere yönelik tavsiyeler yapmaları sağlanacak.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 21 Eylül 2024, 06:18 tarihinde yazdırılmıştır.