Lüleburgazspor Ergene Velimeşespor ile hazırlık maçı yaptı

Kırklareli Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluğa koşan Lüleburgazspor, BAL Ligi Şampiyonu Ergene Velimeşespor ile hazırlık maçı yaptı. Maçı, konuk ekip Ergene Velimeşespor 3-1 kazandı.
Lüleburgazspor Ergene Velimeşespor ile hazırlık maçı yaptı

Ligin bitmesine sayılı haftalar kala şampiyonluk yolunda ki engelleri bir bir aşan Lüleburgazspor, BAL Ligi’nde şampiyon olarak play off oynamaya hak kazanan Ergene Velimeşespor ile hazırlık maçı yaptı.

30 Mart Cuma günü, saat 17:00’de Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında her iki takımda etkili bir oyun ortaya koyarken, maçı konuk ekip Ergene Velimeşespor 3-1 kazandı.

ERGENE VELİMEŞESPOR’DAN TEŞEKKÜR’

Maç sonunda Lüleburgazspor’a teşekkür eden Ergene Velimeşespor Kulübü, sosyal medta hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Bugün Lüleburgazspor ile yaptığımız hazırlık maçında bizi en iyi şekilde karşılayan Lüleburgazspor yönetimine, teknik ekip, oyuncularına ve taraftarlarına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Teşekkür ederiz. Lüleburgazspor'a BAL ligi yolunda başarılar diler, en kısa sürede hakettikleri yerlerde olmalarını temenni ederiz” dendi.

 

Uğur PİRPOR 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:23 tarihinde yazdırılmıştır.