Başkan Balaban“Atletik emin adımlarla geliyor”

Lüleburgaz Atletik Spor Kulübü Başkanı Sedat Balaban 8,9 senelik programlarının ikinci bölümüne planladıkları şekilde geçtiklerini belirtti.
Başkan Balaban“Atletik emin adımlarla geliyor”

 İlk 2 yılı kapsayan uygun olan çocukların seçilip fiziksel, teknik ve mental yönden geliştirilmeleri yönündeki ilik iki seneyi tamamladık.

Şu anda bulunduğumuz zaman ikinci dönemimizin başlangıcıdır ki, kendimizi tanıtmaya başlamak, çalışmalarımızı arttırmak, çocuklara eğitim, doğru beslenme, ruh ve yüreklerinin doldurulması konularında yardımcı olmak ile alakalıdır.

Üçüncü ve dördüncü bölüm bizim yol haritamız ve programımız dahilinde bellidir fakat şu anda bunu paylaşmayı sonraya bırakacağım.

 

“Başkan Halebak ve emeği geçenlere teşekkür ederiz”

 

28,29,30 Nisan 2017 tarihlerinde kentimizde yapılacak olan uluslar arası turnuva güzel ve önemli bir etkinlik olacaktır. Belediye Başkanımız Emin Halebak’ın içeriğini beğenip, benimsediği ve harekete geçirdiği bu turnuvada biz de Lüleburgaz Atletik olarak maddi ve manevi elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Başkan Halebak ve konu ile ilgili tüm görev alıp emek verenlere Türk Gençliği adına teşekkür ederiz” dedi.

 

Gökhan KAN

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:22 tarihinde yazdırılmıştır.