Liselerarası Bilek Güreşi müsabakaları düzenlenecek

2017 yılı Türkiye Vücut Geliştirme ve Bilek Güreşi Federasyonu’nun Antalya'da düzenlenen Türkiye şampiyonası’nda kilosunda Türkiye 1. Si olan Reşat Karaca, Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi’nde bu sporla ilgilenen Müdür Yardımcısı Cem Aktan’ı ziyarete geldi.
Liselerarası Bilek Güreşi müsabakaları düzenlenecek

Başarılı  sporcu Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi’nde öğretim gören  gençlere bilek güreşinin incelikleri ile ilgili bilgiler verdi.

Bilindiği gibi Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi’nde  Okul  Müdür Yardımcısı  Cem Aktan ile beraber çalışan Ecem Tiren’in   geçen sene  Türkiye 1.si,  Avrupa 2.si ve   Dünya 4.sü olması,  bu sene de yine Türkiye 1. Si olması okulda bilek güreşine olan i ilgiyi arttırmıştı.

 Türkiye'yi Avrupa'da temsil edecek olan Reşat Karaca  yaptığı açıklamada; “Yıl içerisinde gelip  Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi’nde Okul  Müdürü  Yardımcısı Cem Aktan’ın da desteğiyle çalışmalarda bulunacağın” dedi.

Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi’nden yapılan açıkalamad ada “Reşat Karaca’ya Avrupa Şampiyonası’nda başarılar dileriz.  Bu sporu yaygınlaştırmak amacıyla 19 Mayıs Gençlik  Haftası’nda Lüleburgaz’da Liseler arası Bilek Güreşi Müsabakaları  düzenlenecektir. Tüm sporculara başarılar dileriz.” Denildi.

 

Haber rMerkezi 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:18 tarihinde yazdırılmıştır.