Lüleburgazspor şampiyonluk maçına çıkıyor

Kırklareli Süper Amatör Futbol Liginde mücadele eden Lüleburgazspor ligin 25.haftasında Pınarhisarspor deplasmanında şampiyonluk maçına çıkıyor.
Lüleburgazspor şampiyonluk maçına çıkıyor

Pınarhisar Sahasında 30 Nisan Pazar günü saat 16.00’da başlayacak karşılamada Pınarhisarspor Lüleburgazspor’u ağırlıyor. Ligdeki son maçına çıkacak olan Lüleburgazspor kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Bir maçı eksik ikinci sırada bulunan Babaeskispor ile aralarında 4 puan fark bulunan Lüleburgazspor, Pınarhisarspor önünde alacağı 3 puanla Babaeskispor’un kalan maçlarında alacağı sonuçları beklemeden şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükselen ilk takım olacak.

Lüleburgazspor son haftalarına yaklaştığımız ligde rekorlarla birinciliğini sürdürüyor. Şuana kadar çıktığı 23 maçta 58 puan toplayan Lüleburgazspor ligin en çok gol atan ve en az gol yiyen takımı olma özelliğini de elinde bulunduruyor. Lüleburgazspor şuana kadar 83 gol atma başarısı gösterirken kalesinde ise sadece 11 gol gördü. Ayrıca Lüleburgazspor sadece 1 lig maçında mağlubiyet yaşadı.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:16 tarihinde yazdırılmıştır.