“U-19 takımımızdan da şampiyonluk bekliyoruz”

Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Şenol Turan, Kırklareli Şampiyonu olarak Marmara Bölge Şampiyonası’na katılma hakkı elde eden U-19 Lüleburgazspor’dan da şampiyonluk beklediklerini söyledi.
“U-19 takımımızdan da şampiyonluk bekliyoruz”

Lüleburgazspor’un alt yapıda Türkiye’nin en iyi alt yapılarından birine sahip olduğunu belirten Turan, Alt Yapı Teknik Sorumlusu Yüksel Güdücüoğlu’na da teşekkür etti.

Turan, “A takımımızın şampiyonluğundan sonra bir büyük başarı da Kırklareli İl Şampiyonu olan U-19 takımımızdan bu hafta içerisinde Çorlu’da yapılacak olan Marmara Şampiyonası’nda şampiyonluk bekliyoruz. Türkiye’nin en iyi alt yapısına sahip olan Lüleburgazsporumuzu bu kadar başarılı olmasını sağlayan, kendini Lüleburgazspor’a adayan Alt Yapı Teknik Sorumlusu İmparator Yüksek Hocam canı gönülden teşekkür ediyorum. Birileri Lüleburgazspor’u tasviye etmeye çalışsa da,  turnuvalara davet edilmese de, bizim çocuklarımızı görmezden gelmek isteseler de başaramayacaklardır. Kaldı ki son 10 senede beri Süper Lig dahil olmak üzere her sene üst liglere alt yapıdan oyuncu vermekteyiz. Bütün halkımızı Lüleburgazsporumuzun çocuklarına sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

 

Uğur PİRPOR 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:16 tarihinde yazdırılmıştır.