Narkotik Eğitim Tırı Lüleburgaz’a geldi

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan “Hedef olma, hedefsiz kalma” projesi kapsamında Narkotik Eğitim Tırı Lüleburgaz’a geldi.
Narkotik Eğitim Tırı Lüleburgaz’a geldi

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan “Hedef olma, hedefsiz kalma” projesi kapsamında Narkotik Eğitim Tırı Lüleburgaz’a geldi.

Lüleburgaz Toplum Sağlığı Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen kampanyada İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından “Hedef olma, hedefsiz kalma” sloganı ile yola çıkan Narkotik Eğitim Tırı Kırklareli’nden sonra Lüleburgaz’a geldi. Madde kullanımı ve bağımlılığıyla ilgili doğru zannedilen yanlışlara dikkati çekmek ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla hayata geçirilen Narkotik Eğitim Tırı, 17 Mayıs Çarşamba günü Kongre Meydanında konuşlandırıldı.

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca ve Lüleburgaz Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. A. Önder Porsuk Narkotik Eğitim Tırını ziyaret ederek İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Uzman Eğitmen Yücel Salatan’dan bilgi aldı.

Kaymakam Kaya, “Sadece öğrencilerin değil tüm ailelerin de görmesinde faydalı olacağı çok güzel bir proje. Uyuşturucu maddelerin ne kadar kötü sonuçlar ortaya çıkardığını anlamamıza yardım ediyor.”diye konuştu.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Uzman Eğitmen Mehmet Özgür Zubar, “2015 yılından itibaren faaliyete başlayan Narkotik Eğitim Tırımız İstanbul dışında Yalova’nın ardından ikinci olarak Kırklareli’ne geldi. 17-18 Mayıs tarihlerinde burada bulunacağız. Talep olması durumunda diğer illere de gitmeyi istiyoruz. Amacımız doğru zannedilen yanlışlıklara dikkat çekmek, gençleri, ebeveynleri, eğitimcileri ve kamuoyunu en doğru kaynaktan bilgilendire bilmektir. Bu yüzden tırımıza tüm halkımızı bekleriz.”dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:20 tarihinde yazdırılmıştır.