Özel Okulda kermes düzenlendi

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürlüğü ve Okul Aile Birliğince okul bahçesinde kermes düzenlendi.
Özel Okulda kermes düzenlendi

Özel öğrencilerin eğitim gördüğü Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Özel Eğitim Uygulama Merkezi bahçesinde Okul Aile Birliğince 18 Mayıs Perşembe günü kermes düzenlendi. Her yıl düzenli olarak yapılan kermeste okul aile birliği üyelerinin yaptığı sucuk ekmek ve pilavlar satıldı. Öğrenciler okul bahçesinde verilen müzikle gönüllerince eğelenip stres attı.

Kermes ile alakalı açıklama yapan Okul Aile Birliği Başkanı Sibel Uzunlar, “Okul Aile Birliği olarak geleneksel hale getirdiğimiz kermesimizde üyelerimizle birlikte sucuk ekmek ve pilav satışı yapıyoruz. Buradaki amacımız Lüleburgaz’daki tüm okul öğrencileriyle birlikte burada bulunan özel öğrencilerin birlikte vakit geçirerek sosyalleşmesini sağlamak. Artık özel çocuklarımız kendilerini fark ettirmek için uğraşmıyorlar. Onlarda hayatın farkına varmaya başladılar. Eğitim gidilen en önemli yoldur.”dedi.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Müdürü Harun Kurt, amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunu belirterek, “Kermesimizin yanında el sanatları sınıfı öğrencilerimizin yapmış olduğu ürünler sergileniyor ve satılıyor. Burasının vatandaşların gözünde çok farklı bir yer olmadığını, burasının bir eğitim yeri olduğunu, buradaki özel çocuklarında ürettiğini göstermek için bu tip etkinlikler yapıyoruz. Toplanan gelir okul bütçesine katkı sağlayacak.”dedi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:17 tarihinde yazdırılmıştır.