Cam Seramik kursiyerleri sergi açtı

Bercadia Alışveriş Merkezinde Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezine bağlı Cam Seramik Süs Eşya Yapımı kursiyerlerinin yaptığı eserlerin yer aldığı sergi açıldı.
Cam Seramik kursiyerleri sergi açtı

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Cam Seramik Süs Eşya Yapımı kursiyerlerinin kurs dönemince yaptığı ürünler Bercadia Alışveriş ve Yaşam Merkezinde sergilenmeye başlandı.

Eğitmen Gülün Durgut öncülüğünde yapılan sergide kursiyerler 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı içerisinde yaptığı en güzel eserleri sergiledi.

Kurs eğitmeni Gülün Durgut, 6 aylık eğitimin ardından bu serginin oluştuğunu belirterek, “16 Kursiyerimizin 6 ay boyunca haftanın 3 günü yapılan çalışmanın sonucunda sergimizi açtık. Vitral ve aynalarla beraber tüm cam objeleri boyayıp süsledik. Ayrıca geri dönüşüm projemizle kursiyerlerimizin evinde kullanmadığı atık eşyaları kullanarak değerlendirmiş olduk. Ayrıca burada sergilenen ürünler satışa da sunuluyor. Satılan ürünler kursiyerlerimize bir ek gelir oluyor.”dedi.

Yeni sezonda Cam Seramik Süs Eşya Yapımı kursuna çok talep olduğunu da belirten Durgut, yeni dönemin Ekim ayında açılacağını belirtti. Sergi 18 Haziran Pazar gününe kadar Bercadia AVM etkinlik alanında olacak.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:21 tarihinde yazdırılmıştır.