Lüleburgaz’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü

Lüleburgaz’da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin birinci yılında, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri çerçevesinde, yürüyüş düzenlendi.
Lüleburgaz’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü

15 Temmuz Cumartesi akşamı, saat 21:00’de Lüleburgaz Hükümet Konağı Önünde başlayan yürüyüşe Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz 65Mekanize Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Tamer Nazmi Sezen, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcı Soner Gül,  AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Akın Çetinbaş, Daire Müdürleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Lüleburgaz Hükümet Konağı Önün’nden ellerinde Türk Bayrakları ve 15 Temmuz yazılı tişörtleri giyerek yürüyen kalabalık,  İstanbul Caddesi, Yaman Hotel, Fatih Caddesi’nin ardından Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda toplandı.

‘Demokrasi nöbeti tutuldu’

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yürüyüşün ardından Kongre Meydanı’nda  15 Temmuz Demokrasi nöbeti tutuldu.

Şehitler için Kuran-ı Kerim’in okunduğu nöbette, vatandaşlar yakılan meşaleler ve çalınan marşlarla demokrasi nöbetine eşlik etti.

Uğur PİRPOR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:17 tarihinde yazdırılmıştır.