7. Gönül Bahçem Tavla Turnuvası başladı

Lüleburgaz’da geleneksel hale gelen Gönül Bahçem Tavla Turnuvası’nın 7.’si Dıramalılar Kıraathanesi’nde başladı.
7. Gönül Bahçem Tavla Turnuvası başladı

2013 yılından bu yana yapılan ve geleneksel hale gelen “Gönül Bahçem Tavla Turnuvası” Siteler Mahallesinde bulunan Dıramalılar Kıraathanesinde 64 kişinin katılımı ile 15 Ekim Pazar günü başladı. Dağ Çiçeği ve Gönül Bahçem şiir kitaplarının yazarı emekli öğretmen Ferhat Okumuş’un başkanlığında Rami Başaran ve Nurzat Özkan’ın tertip komitesinde en ciddi, en güvenilir ve en geniş katılımlı tavla turnuvası her yıl daha da geniş kitlelere yayılmaya devam ediyor.

Turnuva Tertip Komite Başkanı Ferhat Okumuş, turnuvanın amacının arkadaşlık ilişkilerini geliştirmek olduğunu belirterek, “Turnuvamızda yaşadığımız ilçede komşuluk, arkadaşlık ilişkilerinin sağlıklı bir şekilde geliştirilmesi, bireylerin hoşgörülü olması karşılıklı sevgi, saygı ile birbirlerine bağlı olmaları, birlik ve beraberlik duyguları içinde dayanışma yardımlaşma duygularını geliştirmesi, zekâlarını yerinde ve zamanında kullanabilme yeteneklerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır.”dedi.

Bugüne kadar yaptıkları karşılaşmada rakiplerini eleyerek ikinci tura yükselen oyuncular Bülent Küpçü, Mehmet Küllü, Ali Öztoprak, Ercan Erol, Mehmet Özkan ve Şerif Dursun oldu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:14 tarihinde yazdırılmıştır.