Çağlayan Topçu Adaylığını açıkladı

Lüleburgaz’da hakkında aday olacağı söylentisi çıkan Visko Love Yataş Mağazaları Sahibi İşadamı Çağlayan Topçu, sonunda açıklamasını yaptı. Çağlayan Topçu gazetemize yaptığı açıklamada; Lüleburgaz Esnaf Kefalet Kooperatifi’nde yapılacak olan seçimlerde kooperatif başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.
Çağlayan Topçu Adaylığını açıkladı

Çağlayan Topçu yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Esnafımızın ümitsizliğine ÜMİT, dertlerine DERMAN olmaya, hakkı olanı alamayan esnafımızın  HAKKINI almak ve onun HUKUKUNU korumak için,  devletin sunduğu kredi imkanlarını eşe dosta değil, asıl ihtiyaç sahibi Lüleburgaz esnafına  kullandırmak için, kaderini ve yaşantısını Lüleburgaz’a bağlamış, Lüleburgaz’da yaşayan tüm esnafımıza sahip çıkmak için ADAYIM.  Değerli üyelerimiz; yaklaşmakta olan genel kurulda hakkımızı arayalım.  Sandıkta sözümüzü söyleyelim…  Sizler esnaf olarak yüksek ahlaki değerleri ile toplumumuzun temel taşlarısınız. Dünün saygın itibarlı esnafı olan bizler, bugün sahipsiz ve kaderi ile baş başa bırakılmış olmamak için gelin birlik olalım.  Bize layık göreceğiniz bu görevi, hiçbir ayrım yapmadan hakkaniyet ve adalet ölçüleri  içerisinde yerine getireceğimize inancımız tamdır.  Taktir siz değerli ortaklarımızındır.  Değerli dostlarım, güçlünün güçsüzü acımasızca yok etmeye çalıştığı,  ticari ahlakın yozlaşmaya başladığı günümüz şartlarında birlik ve beraberliğimizin önemi katbekat artmaktadır.  Atalarımızdan miras kalan; zengin fakir ayrımı yapmayan, çalışan, üreten, alın teri ile kazanan esnaf ahlakını muhafaza etmek ve geleceğe taşımak için uğraşan esnaf ve sanatkârlar gücümüz emek, yolumuz hak ve hizmet”dedi.

Artık Değişim Zamanı

Lüleburgaz’da artık değişim zamanın geldiğini, bunun Lüleburgaz Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde kendini daha da hissettirdiğini belirten Çağlayan Topçu; “Gücümüz emek yolumuz hak ve hizmet. Artık değişim zamanı. Gayret bizden destek sizden.  Lüleburgaz Esnafının hak ettiği ekonomik desteği alması için var gücümüz ile çalışacağız.  Ekonomik dar boğazdan olumsuz etkilenen esnaf kardeşlerimizin tüm sıkıntılarını kooperatif aracılığı ile çözmelerine yardımcı olacağız.  Dürüst katılımcı ve şeffaf olacağız.  Yeni hizmetler üretmek öncelikli hedeflerimiz olacak.  Paylaşarak ortak aklı harekete geçirmek için desteklerinizi bekliyorum.  Yapacağımız çalışmalarda sizlerin değerli görüş ve düşünceleri bizim için önemlidir.  Bu konuda üzerimize düşen bütün görevleri yapmak için her türlü gayreti sarf ederek sizlerle koordineli bir şekilde çalışacağız.  İnanıyorum ki her seçmen bu seçimde kendince dürüst, olgun ve kişilik sahibi, donanımlı, kendince yeterli gördüğü başkan adayına oy verecektir. Hepinizi saygı ve sevgi ile kucaklıyorum.” Dedi.

 

Haber Merkezi  

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:23 tarihinde yazdırılmıştır.