Genel İş Sendikası Belediye Temsilcisi belli oldu

Lüleburgaz Belediyesinde 25 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen DİSK Genel İş Sendikası Temsilcisi seçimlerinde 88 kişi sandık başına gitti. 3 kişinin oy kullanmadığı seçimlerde Çiğdem Özyürek ve Meral Köprülü 58 oy alırken, Yıldırım Eren ve Bahattin Yalçın’ın yer aldığı liste 30 oyda kaldı.
Genel İş Sendikası Belediye Temsilcisi belli oldu

Sandıktan Temsilci olarak Çiğdem Özyürek ve Meral Köprülü, Disiplin Kurulu Üyeleri Faruk Aslan ve Serkan Can, İzin Kurulu Üyeleri Ayhan Efel ve Birol Kocagöz, Hasar Tespit Kurulu Üyeleri Aydın Balkan ve Erol Tetik isimleri çıktı.

DİSK Genel İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Salim Şen “Yapılan seçimlerde kazanan İşçi sınıfı oldu. Seçimler burada oldu ve bitti. Bundan sonra birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Lüleburgaz Belediyesinde iki liste çıkardık ve buradaki seçimle demokrasiyi bir kez daha en iyi şekilde yaşatmaya çalıştık. Tüm arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Temsilci olarak seçilen Çiğdem Özyürek ise kendisine oy veren tüm arkadaşlarına teşekkür ederek, onların yüzünü kara çıkartmayacağını belirtti.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:17 tarihinde yazdırılmıştır.