LTSO'dan 653 Öğrenciye Ayakkabı Yardımı

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) tarafından ilçede eğitim gören ihtiyaç sahibi 653 öğrenciye ayakkabı yardımında bulunuldu.
LTSO'dan 653 Öğrenciye Ayakkabı Yardımı

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A.Ergin Okandeniz, Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımlarıyla düzenlenen bir programla 653 ayakkabı ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edildi.

Yardımın ilçemizdeki köy okullarını da kapsadığını belirten LTSO Yönetim Kurulu Başkanı Okandeniz “Her yıl geleneksel olarak eğitim ve öğretim yılı başında ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yönelik ayakkabı  yardımlarının dağıtımına bu sene de başlamış bulunuyoruz. Bu yıl 653 ihtiyaç sahibi öğrencimize ayakkabı yardımında bulunduk. Ben bu anlamda bizlere yardımcı olan okullardaki müdürlerimize, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu yardımlarımızı her sene arttırarak devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin de bu örnek ve olumlu davranışlarından dolayı Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nı kutladıklarını ifade etti.

 

Haber Merkezi 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:18 tarihinde yazdırılmıştır.