Muhtarlar Mütevelli Heyetine üye seçti

Lüleburgaz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na köy ve mahalle muhtarlarından mütevelli heyeti üyesi seçimi yapıldı.
Muhtarlar Mütevelli Heyetine üye seçti

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda 18 Aralık Pazartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirilen toplantıya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İlçe Başkanı Gürkan Güler, Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Nuri Yavuz İşçioğlu, köy ve mahalle muhtarlarından 53 muhtar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan seçim toplantısında Divan Başkanı ve Kâtip üyeler seçildi. Divan Başkanı olarak Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Ali Teker seçilirken Kâtip Üyeler Ertuğrul Köyü Muhtarı Çetin Ölmez ile Hamzabey Köyü Muhtarı Hayrettin Sezgin oldu.

Her yıl Aralık ayında tekrarlanan seçimle bir Köy muhtarı ve bir Mahalle Muhtarının Mütevelli Heyeti Üyesi olarak seçildiği toplantıda açık oylama yapıldı. Mütevelli Heyetine mahalle muhtarlarından Yıldırım Mahallesi Muhtarı Hasan Kamacı seçilirken, köy muhtarlarından ise Ceylanköy Muhtarı Hasan Akarsu seçildi. Geçen sene olduğu gibi bu senede tek başına aday olan iki muhtarlara başarılar dileyen Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz Nuri İşçioğlu, toplantıya katılan tüm muhtarlara da teşekkür etti.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:18 tarihinde yazdırılmıştır.