Kent Konseyi Kongresi 3 Şubat’a ertelendi

Lüleburgaz Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Kongresi yeterli katılımın sağlanamaması nedeniyle 3 Şubat Cumartesi günü saat 18.30’a ertelendi.
Kent Konseyi  Kongresi 3 Şubat’a ertelendi

Aşkiye Neşet Çal Sahnesinde 27 Ocak Cumartesi günü saat 18.30’da yapılması planlanan Lüleburgaz Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Kongresi salt çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 3 Şubat Cumartesi günü saat 18.30’da ertelendi. Çoğunluğun katılımına bakılmaksızın yapılacak Kongrede iki dönemdir Kent Konseyi Yürütme Kurulunda görev alan Binnur Dinç, Başkanlığa adaylığının devam ettiğini belirterek, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Dinç yaptığı açıklamada, “Kent Konseyi siyasi bir oluşum değildir. Siyaset üstü bir oluşumdur. Kent ve Kentli için gönüllülük esasına dayalı olarak çalışır. Çocuk, genç, kadın, emekli tüm gönüllülere kapımız açıktır. Kent Konseyi asla bir kazanç kapısı veya siyasi bir basamak değildir. Sizlerin gönlünde yer edebildiğim inancındayım ve üzerime aldığım her sorumluluğu canla başla çalışarak başarmaya çalıştım. Geçmişte yaptıklarım gelecekte yapacaklarımın teminatıdır. Kent Konseyi Başkanlığı için adaylığım devam etmektedir. Benden desteklerini esirgemeyen ve iyi dileklerde bulunan tüm gönül dostlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:26 tarihinde yazdırılmıştır.