15 Temmuz Kahramanları Mehmetçiğin yanında

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç ile MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Akın Çetinbaş öncülüğünde çok sayıda Lüleburgazlı Afrin Operasyonundaki askerlere destek olmak amacıyla Lüleburgaz Askerlik Şubesini ziyaret ettiler.
15 Temmuz Kahramanları Mehmetçiğin yanında

Yurt genelinde yapılan Afrin Operasyonu ziyaretleri kapsamında AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, AK Parti İlçe Teşkilatı, MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Akın Çetinbaş, MHP İlçe Teşkilatı ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla Lüleburgaz Askerlik Şubesi’ne ziyaret düzenlendi.

 30 Ocak Salı günü saat 14.00’da “15 Temmuz Kahramanı Lüleburgazlılar Afrin’de Mehmetçiğin Yanında” sloganıyla gerçekleştirilen ziyarette tüm katılımcılar gönüllü askerlik için başvuru yaptı.

AK Parti İlçe Başkanı Tanzer Koç yaptığı açıklamada gerekirse askere gidebileceklerini belirterek, “Afrin Operasyonunda Mehmetçiğimizin yanında olmak için Lüleburgaz halkı adına bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. Gönüllü Askerlik için başvuru yapacağız. Ülkemiz için gerektiğinde askere gider, Mehmetçiğimizin yanında oluruz.” dedi.

 

MHP İlçe Başkanı Akın Çetinbaş ise  “Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları askerimiz, polisimiz dünyanın büyük terör örgütlerinin odaklandığı o bölgede kendi ülkesinin, kendi devletinin sınırlarını korumak için büyük bir operasyona başladı. Kahraman askerlerimizi, kahraman polislerimizi Allah korusun ve muzaffer eylesin. Dost düşman iyi bilsin ki Türk Milleti milli iradenin askerinin ve polisinin hep yanında oldu. Bundan böylede hep yanında olacaktır. Ancak Türkiye’ye parmak sallayanları, tehdit edenleri Türk Milletini dize getirmeyi aklına getirenleri anasından doğduğuna pişman edecektir. Korkak ve kaçak yaşamaktansa kahramanca ve imanla ölmeyi tercih ederiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin meşru savunma ve beka mücadelesinde ölüm pahasına yanındayız. Devletimizin sonuna kadar arkasındayız. Yiğit askerlerimizin cenabı Allah korusun ve kollasın, kazamızı mübarek kılsın. Çocukluğumuzdan bu yana Suriye ve Irak’ta yapılan operasyonların, ayaklanmaların ve oradaki savaşların, Türkiye ve Türk Milletini yakından ilgilendiriyor. İlkokul öğretmenlerimizden dahi bunu öğrenmiştik. Buradaki olaylara kayıtsız kalamayız. Bundan önceki birçok hükümetler dönemlerinde sınamış olduğumuz terör ve teröristle müzakere olmayacağıdır. Bizlerde sınırlarımızı temizlemek ve güvenliği sağlamak zorundayız, bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyemeyiz. Sıranın bize gelmesini bekleyemeyiz. Her gün ölmektense bir gün ölelim, bir kere ölelim fakat bize bu cennet vatanı emanet eden gazi ve şehitlerimiz, atalarımız gibi bizlerde çocuklarımıza yeni nesillerimize bu vatanı güvenli ve huzurlu bir şekilde bırakmak bizim asli görevimizdir. Biz biriz ve kardeşiz, seksen milyon bütün millet olarak beraberiz. İstiklalde de istikbalde de beraber yürüyeceğiz. Konuyorsa dalına bölücü leş kargaları dal kesilsin. Eğer ki askerime kurşun sıkıyorsa kol kesilsin. Bu vatana ihanet eden baş ise baş kesilsin. Asker bizim, polis bizim, bu vatan bizim, hepimiz askeriz, hepimiz polisiz. Biz bu vatan topraklarının hem üstünde gezeriz hem de altında yatarız. Yeter ki Ay Yıldızlı Bayrağımız dalgalansın. Ne Mutlu Türküm Diyene.” ifadelerinde bulundu.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:25 tarihinde yazdırılmıştır.