29. Vergi Haftası Çelenk Töreniyle başladı

Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından 29.Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında 26 Şubat Pazartesi günü Eski Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk konuldu.
29. Vergi Haftası Çelenk Töreniyle başladı  

Vergi Dairesi Müdürü Remzi Üver ve Vergi Dairesi Personelinin katıldığı törende Atatürk Anıtına çelenk konuldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından günün anlam ve önemine dair konuşmayı Vergi Dairesi Müdürü Remzi Üver yaptı.

Üver “Verginin tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla bu yıl 26 Şubat ile 04 Mart 2018 tarihleri arasında 29.vergi haftası etkinlikleri gerçekleştireceğiz. Daha iyi, daha yaşanabilir ve daha güvenli bir Türkiye için vatandaşlık görevlerimiz arasında bulunan vergi verme bilincimizin arttırılması amacıyla her yıl Maliye Bakanlığımızca vergi haftası düzenlenmektedir. Devletimiz, ihtiyaçlarını karşılamak üzere gerçekleştirdiği kamu hizmetlerinin en önemli kaynağını vergi gelirleri oluşturmaktadır. Vergi bilincinin yerleşmesi, verginin tabana yayılması ülke ekonomisinin geleceği ile doğrudan ilişkilidir. Vergi idaresi olarak da vatandaşlarımızda vergi bilincinin daha çok oluşturulması amacıyla hafta boyunca bazı kamu kurum ve kuruluşlar ile okullarımızı ziyaret edeceğiz, ayrıca en çok vergi veren 10 mükelleflerimizi iş yerlerinde ziyaret ederek Gelir İdaresi Başkanlığımızca hazırlanan teşekkür plâketlerini takdim edeceğiz. Daha iyi, daha müreffeh bir ülkede yaşamak dileğiyle Lüleburgaz’daki tüm vatandaşlarımız ile mesai arkadaşlarımın vergi haftasını tebrik ediyorum. İçte ve dışta vatanımızın güvenliği, milletimizin birlik ve beraberliği için canını hiçe sayarak görev yapan kahramanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bayrak bağımsızlığımızın, vergi ise varlığımızın kanıtıdır.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:22 tarihinde yazdırılmıştır.