LTSO ’dan “Nefes Kredisine” destek

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından hayata geçirilen ‘Nefes Kredisi’ kampanyasına destek verdi.
LTSO ’dan “Nefes Kredisine” destek  

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından organize edilen ‘Nefes Kredisi’ kampanyasına destek vererek üyelerine kredi kullanma imkânı sağladı.

 

LTSO Başkanı A. Ergin Okandeniz ‘’ İçinde bulunulan ekonomik süreçte, KOBİ’lere nefes aldırmak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Halk Bankası, Vakıflar Bankası, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Vakıf Katılım ve Denizbank arasında imzalanan, oda üyelerine düşük faizli kredi kullandırmaya yönelik protokole biz de katkı sağladık. Bu proje nakit sıkıntısı çeken KOBİ'lerimize nefes olacak ve ülke ekonomimiz canlanacaktır.’’ dedi.

Oda üyelerine 12 ay vadeli, aylık 0,99 faiz oranlı kredi kullanma imkânı sağlanırken üyelerin Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Vakıf Katılım Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası ve Denizbank’tan kullanabilecekleri nefes kredisine başvurabilmeleri için odadan  ’TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir’ ibareli faaliyet belgesi almaları gerektiği belirtildi.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odasının da destek vererek katıldığı TOBB tarafından hayata geçirilen düşük faiz imkanı sağlayan ‘Nefes Kredisi’ne başvuru yapmak isteyen oda üyeleri Vakıflar Bankası, Halk Bankası, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Vakıf Katılım Bankası ve Denizbank Lüleburgaz şubelerine başvurabilecekler.

 

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:19 tarihinde yazdırılmıştır.