Köydes’e 4 yeni üye seçildi

Lüleburgaz Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne 2 İl Genel Meclis Üyesi ve 2 Muhtar Üye seçimi 28 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’da yapıldı.
Köydes’e 4 yeni üye seçildi  

Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantı Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya Başkanlığında gerçekleştirildi. Lüleburgaz Köy Muhtarları ve İl Genel Meclis Üyelerinin katıldığı toplantıda Köylere Hizmet Götürme Birliğine 2 İl Genel Meclisi ve 2 Köy Muhtarı olmak üzere 4 üye seçimi yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda İlçe Köylere Hizmet Götürme Müdürü Erkan Alkan tarafından 2017 yılı faaliyet raporu okundu. Faaliyet raporunda 2017 yılında gelir toplamı 2 milyon 877 bin 339,69 TL olurken, giderler toplamı 2 milyon 140 bin 849,36 TL olarak açıklandı.

Faaliyet Raporunun okunmasının ardından Köylerdeki sorunlar ele alındı. Çocukların çok olduğu köylere çocuk oyun parkı kurulması kararlaştırıldı ve isteğe bağlı olarak köy muhtarları yangın tankı için başvuru yapabilecek.

Toplantının sonunda seçime geçildi. Gerçekleştirilen seçimde CHP İl Genel Meclis Üyeleri Gürcan Kırım ile Yeşim Girgin, Çeşmekolu Muhtarı Ahmet Dönmez ve Ovacık Köyü Muhtarı Celal Adnan Çetin Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyeliğine seçildiler.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:23 tarihinde yazdırılmıştır.