Belediye Personel alımı sonuçları açıklandı

Lüleburgaz Belediyesi Personel Hizmetleri A.Ş. için yapılan personel alım sınavı sonuçları Belediye tarafından açıklandı.
Belediye Personel alımı sonuçları açıklandı  

Lüleburgaz Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda 7 Haziran Perşembe günü yapılan sınavda Lüleburgaz Belediyesi Personel Hizmetleri A.Ş. personelleri belirlendi. İş Güvenliği Uzmanı görevine Onur Aydın, Temizlik İşleri Birim Sorumlusu görevine Süleyman Şengün, Temizlik İşleri Amiri görevine Ahmet Ferit Pamukçu, Mezarlık Görevlisi görevlerine Gökhan Göğebakan, Salih Samet Köseoğlu ile Türker Örenli, Yardımcı Personel görevine Yalçın Boz, İdari ve Mali İşler Personeli görevine Birtan Boyacıoğlu seçildi.

Lüleburgaz Belediyesi Personel Hizmetleri A.Ş. bünyesinde çalışmaya hak kazanan adaylar 12 Haziran Salı günü (yarın) mesai bitimine kadar “Her bir pozisyon için ilanda belirtilen özel şartları taşıdığını gösterir kanıtlayıcı belgeler, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Diploma aslı, 6 adet fotoğraf, İkametgâh, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu, Askerliğe ilişkin belgeler, Vukuatlı nüfus kayıt örneği” belgelerini hazırlayarak Lüleburgaz Belediyesi İK ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerektiği belirtildi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:14 tarihinde yazdırılmıştır.