Zafer Mahallesi kadınları kahvaltıda buluştu

Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz mahalle muhtarlıkları tarafından düzenlenen ve kentli kadınların katılımıyla sağlanan kahvaltı etkinliği 29 Haziran 2018 Cuma günü saat 10.00’da Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) başladı.
Zafer Mahallesi kadınları kahvaltıda buluştu  

Lüleburgaz Belediyesi ile mahalle muhtarlıklarının ortaklaşa düzenlediği ve kentli kadınların katılımıyla sağlanan kahvaltı etkinlikleri, 29 Haziran 2018 Cuma günü saat 10.00’da Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) Lüleburgaz Zafer Mahallesi kadınlarını buluşturan kahvaltı etkinliği ile başladı. Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin konuşmasının ardından etkinliğe katılan Lüleburgazlı kadınlar hep beraber kahvaltılarını yaptılar. Etkinlikte daha sonra Zafer Mahallesi kadınları, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye Lüleburgaz’la ilgili duydukları memnuniyeti, istek ve şikâyetleri dile getirdiler.

Zafer Mahallesi sakinlerinden Hatice Özkul, kahvaltıda adreslerine yakın bir bölgeye cami yapılmasını istedi. Belediye Başkanı Murat Gerenli ise mahalle sakininin isteğine cami yapılmasına dair çalışma başlattıklarını söyleyerek cevap verdi. Zafer Mahallesi sakini Selma Kaçar ise yaşadığı bölgede sokak köpeklerinin fazla olmasından dolayı olan şikâyetini dile getirdi. Mahalle sakinlerini yaşlı ve engellilere indirimli minibüs tarifesi uygulanması, gürültü, koku, atık ve çöp sorunu ile bazı bölgelerden silahla atış yapılması gibi konulardaki şikâyetlerini aktardılar. Yapılan konuşmalarda bir mahalle sakini Zafer Mahallesi Muhtarı Sabri Gündüz’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Lüleburgaz Belediyesi ve Zafer Mahallesi muhtarlığı tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğinde daha sonra İŞ Geliştirme Uzmanı Arzu Gözel bir konuşma yaptı. Gözel’in konuşmasının ardından mahalle sakini kadınlar, Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’ni gezerek incelemelerde bulundu.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Ekim 2024, 23:25 tarihinde yazdırılmıştır.